ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ»

February 9, 2021
Christos Dimopoulos

Ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting σε συνεργασία με το Κέντρο Αριστείας CERIDES του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου  οργανώνουν τη διαδικτυακή εκδήλωση «Ανοιχτή Επιστήμη: προκλήσεις και ευκαιρίες για νέους ερευνητές». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα την Πέμπτη, 18 Φεβρουάριου, ώρα 18:00-20:00 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού έργου «ENhance Researcher’s and HEI staff skills and competences (ENREAC-HEI)», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με καταξιωμένους ομιλητές και συμμετέχοντες  από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και άτομα που συμμετείχαν στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος. Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η συμμετοχή θα είναι εντελώς δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ μέχρι και την Τετάρτη 16/02/2021. Θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο!

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22420110 ή μέσω email στο chrystalla@eurosc.eu.