ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ “ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAFED ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”

March 17, 2021
Christos Dimopoulos

Το Κέντρο Αριστείας CERIDES του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου σας προσκαλούν στην τελική διαδικτυακή εκδήλωση του ερευνητικού προγράμματος SAFED με τίτλο:

“Το Ερευνητικό Πρόγραμμα SAFED και η Πυρόσβεση στην Κύπρο”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 (09:00 – 13:00). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα γίνει αρχικά σύντομη παρουσίαση του Προγράμματος SAFED και των αποτελεσμάτων του στην Ελληνική γλώσσα, και θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας μεταξύ εκπροσώπων των Υπηρεσιών που είναι υπεύθυνες ή εμπλέκονται στον Τομέα της Πυρόσβεσης στην Κυπριακή Δημοκρατία. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν (στην Αγγλική γλώσσα) καινοτόμες ερευνητικές δραστηριότητες στον τομέα της φωτιάς και της πυρόσβεσης οι οποίες χρηματοδοτούνται  από Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Προγράμματα. 

Το Πρόγραμμα SAFED χρηματοδοτείται μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού ερευνητικής χρηματοδότησης Erasmus+. Αναλυτικές πληροφορίες για τους στόχους και τις δραστηριότητες του ερευνητικού προγράμματος μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://safed-training.weebly.com/home_gr.html

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στη διαδικτυακή πλατφόρμα υλοποίησης της εκδήλωσης. Μπορείτε να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Σύνδεσμος Εγγραφής

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης: