Δημόσια εκδήλωση με θέμα «Addressing Road Safety during the Pandemic»

February 11, 2021
Pericles Leng Cheng

Το CERIDES – Excellence in Innovation and Technology του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, σας προσκαλεί στην –πρώτη για το 2021 – δημόσια εκδήλωση με θέμα «Addressing Road Safety during the Pandemic».  Το θέμα της οδικής ασφάλειας αποτελεί πρόκληση για τη χώρα μας με μεγάλους αριθμούς θανάτων και τραυματιών σε ετήσια βάση.  Η μη υπάρχουσα οδική κουλτούρα ασφάλειας επιτείνει και διαιωνίζει το πρόβλημα.

Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση συνδράμει την Κυπριακή Δημοκρατία ενεργά στο θέμα της οδικής ασφάλειας σε επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης.  Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Monash University. Το CERIDES – Excellence in Innovation and Technology συνεργάζεται στενά με το MUARC – Monash University Accident Research Center με κοινά πρότζεκτ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Έμιλυ Γιολίτη, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσος και ο Ύπατος Αρμοστής της Αυστραλίας Sam Beever.  Ομιλίες από την Αστυνομία Κύπρου, το MUARC, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το World Health Organisation – Europe.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Πέμπτη 18/2 από τις 08:30.

Εγγραφές στο https://hopin.com/events/addressing-road-safety-during-the-pandemic