Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: ‘MSc in Disaster Risk Reduction & Security Management’

Call:
}
Duration:
Website:

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το CERIDES είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο:

MSc in Disaster Risk Reduction and Security Management

To Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και προσφέρεται σε στρατηγική συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το αρχαιότερο Ελληνικό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα, και ένα από τα πιο σημαντικά Ακαδημαϊκά Ιδρύματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει για το Χειμερινό Εξάμηνο 2024-2025.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ‘MSc in Disaster Risk Reduction and Security Management‘ απευθύνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματιών και επιστημόνων οποίοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την κοινωνική ασφάλεια (Πολιτική Προστασία, Διαχείριση Καταστροφών που προκαλούνται από Φυσικούς ή Τεχνολογικούς Κινδύνους, Διαχείριση Κρίσεων, Περιβάλλον, Κλιματική Κρίση, Διαχείριση Ασφάλειας, Συνοριακοί Έλεγχοι, καθώς και άλλα σχετικά θέματα).

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και πλήρη περιγραφή των μαθημάτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ‘MSc in Disaster Risk Reduction and Security Management’ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://euc.ac.cy/en/programs/master-disaster-risk-reduction-security-management/